Wensdoosjes

Ik zou je in een doosje willen doen.... dat kan met deze geluksdoosjes. We hebben verschillende doosjes met inhoud en betekenis. Deze doosjes gecombineerd met onze gelukspoppetjes, lachende boeddha of een van de vele geluksartikelen staan garant voor een leuk geluksdoosje helemaal naar eigen wens en met een eigen boodschap. Bekijk onze kleine wensdoosjes selectie voor de allerbeste unieke of handgemaakte items uit Wereldwinkel Zevenbergen

Land: Indonesië, Bali
Importeur: Bondgenoot en Partners bondgenootenpartners.nl
Dakini centrummondiaal.nl/merken/dakini

Muziek

Wij verkopen een aantal ongewone muziekinstrumenten uit de hele wereld, niet alleen blaasinstrumenten. Maak je mooiste muziek met een van deze houten instrumenten. Van het rustgevende geluid van de regensticks tot een vrolijke noot op een panfluit. Wij verkopen muziekinstrumenten uit onder andere Indonesië, Bolivia en Vietnam. Dit zijn geen professionele instrumenten maar wel wat de bewoners daar gebruiken, vooral praktisch en soms grappig voor beginners. Technisch ontwerp van gebrand hout en handgemaakt en daarom kan het ontwerp variëren. 

Land: Indonesië, Bali
Importeur: Sarana sarana.nl

Wierook en olie

AlchemiA (voorheen Heilig Hout) is een groothandel in natural wellness products. De erkende wieroken van GAIA’S INCENSE zijn handgemaakt, natuurlijk en Fair Trade geproduceerd. Ze worden met liefde gemaakt door een groep vrouwen uit een achterstandsgebied in het zuiden van India. De vrouwen ontvangen hiervoor een eerlijk loon. De kleinschalige productieruimte staat in de buurt van de Indiase stad Puducherry vlakbij diverse achterstandswijken. De basis van GAIA’S INCENSE zijn natuurlijke houtpoeders en geen houtskool-poeder wat bij veel wieroken wel het geval is. De ingrediënten zijn volgens de strenge standaards van de IFRA (The International Fragrance Association) gemaakt. Tevens zijn de wieroken gecontroleerd op de afwezigheid van de schadelijke stoffen benzeen en tolueen. Er wordt ook gelet op de afwisseling in werkzaamheden, omdat een onderzoek van een Indiase vakbond voor vrouwen (www.sewa.org) heeft geconcludeerd dat het absoluut ongezond is om de hele dag met de hand wierook te rollen. AlchemiA financiert de productie altijd voor dus met andere woorden: er is een 100% vooruitbetaling op het moment dat zij een bestelling in India plaatsen.

Land: India
Importeur: Alchemia heilighout.nl