Baby

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor een baby of kind? Bij Wereldwinkel Zevenbergen vind je een selectie aan unieke en eco-vriendelijke cadeaus die niet alleen leuk zijn om te geven, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Onze collectie duurzame cadeaus voor baby en kind omvat speelgoed, verzorgingspoducten en accessoires, allemaal gemaakt met respect voor de planeet en haar bewoners. We werken samen met fairtrade producenten en lokale ambachtslieden die dezelfde waarden delen. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kraamcadeau of gewoon iets om te laten zien dat je om iemand geeft, ons assortiment duurzame cadeaus heeft voor ieder wat wils. Van leuke knuffelhangers uit Nepal, kinderboekjes tot verpakkingsvrije verzorgingsproducten, we hebben het klaar voor je liggen dus kom vooral in onze winkel kijken.

 

Land: Nepal, Thailand
Importeur:   Sjaal met verhaal                      sjaalmetverhaal.nl
                           Bondgenoot en Partners        bondgenootenpartners.nl

Mobiel en Slinger

Wereldwinkel Zevenbergen heeft voor baby en kind ook veel slingers en mobiels om op te hangen en vormen een mooie babykamer accessoire. Let er wel op dat dit geen speelgoed is voor de kleinste en zorg dat je kindje er niet bij kan. De vilten slingers worden in kleine ateliers in Nepal fairtrade gemaakt. Met de verkoop van haar vilten producten creëert Sjaal met Verhaal werk voor inmiddels meer dan duizend vrouwen in Nepal en Thailand. Economisch zelfstandig kunnen zijn heeft een enorme positieve impact op hun leven en dat van hun kinderen. Deze missie staat altijd voorop en dat maakt Sjaal met Verhaal een ‘Social Enterprise’: een onderneming die het maken van winst niet als doel heeft, maar als middel ziet voor het bijdragen aan een betere wereld.

 

Land: Nepal, Thailand
Importeur:   Sjaal met verhaal                      sjaalmetverhaal.nl
                           Bondgenoot en Partners        bondgenootenpartners.nl

 

Leesboekjes

Al ons speelgoed heeft een duurzaam karakter want Wereldwinkel Zevenbergen biedt materialen en verhalen die bijdragen aan een waarde(n)volle ontwikkeling. Zeker onze kartonnen voorleesboekjes met afgeronde hoeken die gemaakt zijn van gerecycled papier en gedrukt met eco-inkt. Een modern ogend, fraai uitgevoerd boekje dat geschikt is om samen met een peuter te bekijken en erbij te vertellen. De tekst voorlezen volgt als het kind toe is aan een echt verhaaltje. Ideaal als je graag een goed boek cadeau geeft voor een verjaardag of bij het behalen van een mijlpaal zoals de uitreiking van het rapport of het behalen van het zwemdiploma. Een kinderboek met een werelds of duurzaam thema is niet alleen een klimaat- en milieuvriendelijk cadeau, als je kiest voor boeken met een boodschap geef je écht iets mee aan een kind(je).

Land: Nepal, Thailand
Importeur:   Sjaal met verhaal                      sjaalmetverhaal.nl
                           Bondgenoot en Partners        bondgenootenpartners.nl