ANBI-status

Voor een stichting zoals de Wereldwinkel Zevenbergen is het belangrijk om een ANBI status van de belastingdienst te hebben. Sponsoren en donateurs weten dan dat een schenking aan ons, aftrekbaar is van de belasting. De Stichting Wereldwinkel Zevenbergen is een Algemeen Nut Beogende Instelling is en voldoet aan alle voorwaarden die de belastingdienst hiervoor stelt.

Het RSIN/Fiscaal nummer van de Wereldwinkel is 813038376 en het K.v.k nummer is 41104050 bij kantoor Breda.

U kunt de Wereldwinkel Zevenbergen dus altijd fiscaal vriendelijk steunen met een schenking of een legaat!

Draag je de wereldwinkel een warm hart toe? Dan kunt u fiscaal vriendelijk een schenking doen of een  legaat toebedelen.

U kunt sponsor worden van Stichting Wereldwinkel Zevenbergen en bijvoorbeeld uw energietoelage aan de Wereldwinkel schenken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze tegenprestaties bij een schenking of legaat dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de wereldwinkel. 

Sinds 1 januari 2021 zijn grote ANBI's verplicht om voor de publicatie van de gegevens, gebruik te maken van standaardformulieren. Stichting Wereldwinkel Zevenbergen wordt door de belastingdienst niet gezien als grote ANBI maar heeft al vanaf 2008 deze ANBI status. Omdat we het belangrijk vinden om voor iedereen transparant te zijn (en daarmee een voorbeeld te stellen) kan je bij ons altijd de gegevens opvragen vanaf 2007 en zijn daarmee één van de eerste (en misschien wel de enige) Wereldwinkel die dat in Nederland doet. Stuur ons een berichtje en je krijgt ze zo. Hieronder staan vanaf 2018 alle ANBI gegevens volgens een standaardformulier overzichtelijk zijn weergegeven per jaar.

 

ANBI gegevens vanaf 2007 Wereldwinkel Zevenbergen

ANBI 2021
PDF – 20,1 KB 19 downloads
ANBI 2020
PDF – 20,0 KB 16 downloads
ANBI 2019
PDF – 20,0 KB 14 downloads
ANBI 2018
PDF – 20,0 KB 13 downloads