Doppers

Maak kennis met de herbruikbare fles die single-use waterflesjes overbodig maakt. Met een Dopper heb je geen excuus om single-use waterflesjes te kopen. En had je al gezien dat het een fles en een bekertje in één is? Fantastisch. Ze worden ook duurzaam geproduceerd. En ja, de meeste Doppers worden gemaakt van plastic. Maar van plastic dat keer op keer kan worden gebruikt. En als je er genoeg van hebt, niet dat dat ooit zal gebeuren, dan kan hij volledig worden gerecycled!
Elke verkochte fles biedt mensen de mogelijkheid om een herbruikbare waterfles te verkiezen boven een single-use fles. Van educatieprogramma’s en onderzoek tot inspiratiecampagnes. En er worden ook projecten voor schoon drinkwater in Nepal gestart. Karmapunten verdienen? Zeker weten.

Land: Nederland
Producent: Doppers dopper.com

HappySoaps

Wij, Marcel en Marco, hebben ons altijd verbaasd over de verpakkingen van verzorgingsproducten. Want wat je ook koopt - shampoo, douchegel of conditioner – je krijgt er altijd zo’n enorme plastic verpakking bij. ‘Dat kan toch anders en beter?’ dachten we. Dit was voor ons het startsein om een betaalbaar en plasticvrij alternatief voor deze verzorgingsproducten te ontwikkelen. Onze producten moeten een alternatief bieden voor al die plastic verpakkingen, want er dobberen al 5 biljoen (!) stukken plastic rond in onze mooie zeeën en oceanen. Daarom willen wij 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk maken voor iedereen. We zijn met ons kleine en enthousiaste team constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen we met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve (plasticvrije) verpakkingen en het regelmatig uitbrengen van nieuwe producten. Daarnaast gebruiken we geen palmolie en zijn onze producten vegan en dierproefvrij. Ook zijn we Beauty Angel van de Plastic Soup Foundation en zijn we de oprichter en supporters van #TeamPlasticvrij. Wij zijn blij dat Wereldwinkel Zevenbergen ons eerste verkooppunt was in de omgeving van Moerdijk. Kom jij ook bijdragen aan een plasticvrije wereld?

Land: Nederland
Producent: HappySoaps           nl.happysoaps.com

Tasjes Ecozz

De met ritssluiting afsluitbare Ecozz 100% r-Pet Ecoshopper is een doordachte, trendy klassieker met alle moderne snufjes die een shopper nu nodig heeft: Milieuvriendelijk, full colour tot in het kleinste detail, een ritssluiting die de inhoud van de tas beschermt. De Ecozz Ecoshopper is een herbruikbare tas die opgevouwen kan worden in een compact etui zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Altijd een extra tas in je handtas, rugzak of auto. Neem het overal mee naartoe en gebruik het keer op keer. Het is geweldig voor boodschappen, het strand, reizen of sporten. De ecoshopper wordt met een ritssluiting gesloten en kan tot 20 kilogram gemakkelijk dragen en gaat lang mee! De Ecozz Ecoshopper en alle andere producten van Ecozz zijn ethisch gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden van gerecyclede plastic flessen (r-Pet) en zijn 100% recyclebaar. Behalve dat het erg handig is, is het ook een geweldig en uniek cadeau-idee. Leuk voor liefhebbers van beroemde kunstwerken veelal van Hollandse bodem. 

Land: Nederland
Producent: Ecozz                ecozz.com